ΣΤΗΛΕΣ

Το ιδιαίτερο δώρο στον διαιτητή που έπαιξε "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί" πριν από ματς!

Το ιδιαίτερο δώρο στον διαιτητή που έπαιξε "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί" πριν από ματς!

Ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα απέκτησε τα 15' διασημότητας που εδικαιούτο μέσα από ιστορική γκάφα πριν από ματς γυναικών και τώρα δείχνει να το... απολαμβάνει παρά την τιμωρία του!

Για τη συντριπτική πλειονότητα της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης το επώνυμο "ΜακΝαμάρα" δεν λέει και πολλά όμως για τους φανς της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς στο Νησί και δη εκείνους που παρακολουθούν το γυναικείο ποδόσφαιρο, ο εν λόγω διαιτητής είναι το πρόσωπο των ημερών.

Αιτία μία γκάφα του πριν από αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρέντινγκ όπου έχοντας δίπλα του τις αρχηγούς των δύο ομάδων, Στεφ Χάουτον και Κίρστι Πιρς, τις έβαλε να παίξουν "πέτρα ψαλίδι χαρτί": για να δουν ποια θα επέλεγε εστία και θα έκανε την πρώτη σέντρα καθώς είχε ξεχάσει στα αποδυτήρια το νόμισμα που όφειλε να έχει πάνω του.

Όπως έγινε γνωστό, ο διαιτητής δεν κατάφερε να την... γλιτώσει, με την αγγλική FΑ να τον τιμωρεί με αποκλεισμό τριών εβδομάδων, ωστόσο η δημοτικότητά του εκτοξεύτηκε στα ύψη έστω και για λάθος λόγο.

Τρανό παράδειγμα το δώρο που του έκανε η επιτροπή διαιτησίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Πολεμικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλειόυ, με άνθρωπό της να συναντάει τον ΜακΝαμάρα και να του χαρίζει ένα νόμισμα.

Το ιδιαίτερο δώρο στον διαιτητή που έπαιξε "πέτρα, ψαλίδι, χαρτί" πριν από ματς!

Προφανώς για να είναι "πάνοπλος" τη στιγμή που θα λήξει η τιμωρία του και να μπορέσει να στρίψει κανονικά το νόμισμα και να μην καταφεύγει σε παιδικά παιχνίδια που τον έκαναν διάσημο σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου...

Δείτε το VIDEO με το συμβάν:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ