VIRAL

Τα μαγικά του NBA μπήκαν στο σώμα του Μπαλοτέλι!

Marseille's Mario Balotelli, center, shoots during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Mario Balotelli, center, shoots during a French League One soccer match between Olympique Marseille and Lille at the Stade Velodrome in Marseille, France, Friday, Jan. 25, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει γίνει διάσημος μέσω του ποδοσφαίρου όμως μόνο ασυγκίνητος δεν μένει απέναντι στη πορτοκαλί θεά. Και το αποδεικνύει με ένα απίστευτο καλάθι (VIDEO).

Η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι αρκετά καλή μέσα στο 2019 αν αναλογιστεί κανείς τα γκολ που έχει σημειώσει από τότε που άφησε την Νις και αποφάσισε να μετακομίσει στην Μαρσέιγ.

Μην πιστέψει όμως κανείς πως το μπάσκετ απωθεί τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον Ιταλό επιθετικό να δείχνει την κλάση του και με την πορτοκαλί θεά, βάζοντας ένα καλάθι με το πόδι που θα το ζήλευαν αρκετοί συναθλητές του μπασκετμπολίστες.

Το απίστευτο αυτό καλάθι το πανηγύρισε μέσω ποσταρίσματος που έκανε στο Instagram, με τον "Super Mario" να χρησιμοποιεί μάλιστα ως hashtag την ιστορική φράση #whyalwaysme? που τον συνοδεύει από εκείνο το γκολ που είχε σημειώσει προ μερικών ετών στο Γιουνάιτεντ - Σίτι 1-6 και που το είχε πανηγυρίσει δείχνοντας μπλουζάκι με το συγκεκριμένο μήνυμα.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ