Ποιο νυφικό κρεβάτι; Μόνο η ΑΕΚ υπάρχει για τον Μπάρκα

Ποιο νυφικό κρεβάτι; Μόνο η ΑΕΚ υπάρχει για τον Μπάρκα

Μπορεί η αδερφή του Βασίλη Μπάρκα να παντρεύεται και το βράδυ της Πέμπτης να είχαν το κρεβάτι, εκείνος όμως είχε το μυαλό του στην ΑΕΚ. (VIDEO)

Δεν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί μαζί με τους συμπαίκτες του για να τους ενισχύσει από κοντά αφού είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο δεξί χέρι (κατάγματος-εξαρθρήματος στον αντίχειρα). Παράλληλα, το νυφικό κρεβάτι ενόψει του γάμου της αδερφής του έμοιαζε ακόμα ένα εμπόδιο.

Τίποτα από αυτά τα δύο όμως δεν στάθηκε ικανό για να κρατήσει τον Βασίλη Μπάρκα μακριά από την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο οποίο δείχνει τους συγγενείς και φίλους που είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι να έχουν χωριστεί στα δύο για χάρη των κιτρινόμαυρων. Οι μισοί έβλεπαν το ματς της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης, ενώ εκείνοι που δεν ενδιαφέρονταν για το αποτέλεσμα του αγώνα είχαν πιάσει την κουβέντα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24