VIRAL

Ο Μπονγκ Τζουν-χο θέλει να δειπνήσει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε

Bong Joon Ho poses in the press room with the awards for best director for "Parasite" and for best international feature film for "Parasite" from South Korea at the Oscars on Sunday, Feb. 9, 2020, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Bong Joon Ho poses in the press room with the awards for best director for "Parasite" and for best international feature film for "Parasite" from South Korea at the Oscars on Sunday, Feb. 9, 2020, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Μπονγκ Τζουν-χο αποκάλυψε την πεντάδα των ανθρώπων με τους οποίους θα ήθελε να δειπνήσει και ανάμεσα τους βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Μπονγκ Τζουν Χοαναδείχθηκε στον θριαμβευτή της τελετής απονομήςτων πιο περίβλεπτων βραβείων της διεθνούς βιομηχανίας του κινηματογράφου: με την ταινία του «Παράσιτα» (Parasite), μαύρη κοινωνική σάτιρα για τις κοινωνικές ανισότητες στη Νότια Κορέα, έγινε ο πρώτος ασιάτης που κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ το έργο του έγινε η πρώτη ξενόγλωσση ταινία στην ιστορία των Όσκαρπου κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας.

Αυτό δεν ήταν το μόνο βραβείο που κέρδισε ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης, αφού η ταινία του απέσπασε αυτό της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και εκείνο του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Όπως είναι φυσιολογικό ο Μπονγκ Τζουν χο είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών και ήδη πολλά θέματα γίνονται για εκείνον. Ένα από αυτό ξεκίνησε από τις απαντήσεις που έδωσε μέσα στο Reddit σε θαυμαστές του. Κάποιος τον ρώτησε με ποιους πέντε ανθρώπους (ζωντανούς ή νεκρούς) θα ήθελε να δειπνήσει.

Η απάντηση του συμπεριλάμβανε και δύο εκπροσώπους του αθλητικού κόσμου. Ο πρώτος εξ αυτών είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ η Νοτιοκορεάτισσα Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Γιούνα Κιμ. Την πεντάδα του συμπληρώνουν οι Άλφρεντ Χίτσκοκ, Μάρτιν Σκορσέζε και ο Τζίμι Πέιτζ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ