ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι "τρελαίνει κόσμο" με το νέο εξτρίμ λουκ στο μαλλί!

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν μας εκπλήσσει μόνο με αυτά που κάνει εντός γηπέδου αλλά και έξω από αυτό και η νέα εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στο μαλλί του είναι ένα απτό παράδειγμα. Δείτε PHOTOS.

Του αρέσει να στρέφονται τα βλέμματα πάνω του και να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά του και αυτό το πέτυχε για μία ακόμα ακόμα φορά ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο 27χρονος Ιταλός διεθνής στράικερ πήρε την απόφαση να αλλάξει ξανά το χτένισμα στο μαλλί του, επιλέγοντας αυτή τη φορά μία τεράστια μωϊκάνα, και διαφήμισε άμεσα το νέο του λουκ μέσω Instagram.

"O τελευταίος των Μοϊκανών...", ήταν το σχόλιο που έκανε ο επιθετικός της Νις για τον... νέο "Super Mario", ζητώντας παράλληλα από τους ακόλουθούς του να καταθέσουν τις απόψεις τους για τη νέα του εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ