VIRAL

Ο Κράουτς τρόλαρε τον εαυτό του με το βραβείο της καλύτερης 11άδας της Premier

Stoke's Peter Crouch, left, and Tottenham Hotspur's Kyle Walker challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Stoke City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Stoke's Peter Crouch, left, and Tottenham Hotspur's Kyle Walker challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Stoke City at White Hart Lane stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο επιθετικός της Μπέρνλι, Πίτερ Κράουτς, τρόλαρε τον ίδιο του τον εαυτό στο Twitter σχολιάζοντας τη μορφή του βραβείου της καλύτερης 11άδας της Premier League.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο καλύτερος παίκτης της φετινής Premier League με την φανέλα της Λίβερπουλ. Το κατόρθωμα αυτό αναγνωρίσθηκε και επίσημα, αφού του απονεμήθηκε το βραβείο της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας (PFA). Στην ίδια τελετή ανακοινώθηκε και η καλύτερη 11άδα του αγγλικού πρωταθλήματος

Την μορφή του βραβείου σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πίτερ Κράουτς. Συγκεκριμένα ο Άγγλος στράικερ στάθηκε στα μεγάλα άκρα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν πάνω στα τρόπαια που δίνονταν στους παίκτες της καλύτερης 11άδας και δεν δίστασε να τα παρομοιάσει με τον δικό του σωματότυπο.

Ο παίκτης της Μπέρνλι με ύψος 2.01 μέτρα και το γνωστό του χιούμορ ανέφερε στο ποστάρισμα του: "Είμαι υπερήφανος που ήμουν το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς".

Ο Κράουτς τρόλαρε τον εαυτό του με το βραβείο της καλύτερης 11άδας της Premier

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μέσι κόντρα στο απίστευτο στατιστικό του Φαν Ντάικ
Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ έκραξε τον Μαρσιάλ μπροστά στους συμπαίκτες του
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ