VIRAL

Ο Γκουαρδιόλα κάνει μάθημα τακτικής στον Στέρλινγκ την ώρα της απονομής!

Ο Γκουαρδιόλα κάνει μάθημα τακτικής στον Στέρλινγκ την ώρα της απονομής!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει το κοουτσάρισμα στο αίμα του και το απέδειξε και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κάνοντας μάθημα στον Ραχίμ Στέρλινγκ την ώρα της απονομής (VIDEOS).

Το FA Cup ήταν ο μοναδικός τίτλος που είχε ξεγλιστρήσει τόσο καιρό από τον Γκουαρδιόλα, από το 2016 και μετά που μετακόμισε από το Μόναχο στο Μάντσεστερ για να αναλάβει τις τύχες της Σίτι, όμως ούτε αυτό το τρόπαιο μπόρεσε να αντισταθεί στον Καταλανό.

Το βράδυ του Σαββάτου η Μάντστεστερ Σίτι διέλυσε με 6-0 την Γουότφορντ και έκλεισε ιδανικά τη σεζόν με την κατάκτηση του τρεμπλ (Premier League, FA Cup, League Cup), με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να είναι μάλιστα ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "πολίτες" με την επίτευξη χατ-τρικ.

Τη δόξα από τον Άγγλο διεθνή στράικερ (έκλεισε τη σεζόν με 26 γκολ και 15 ασίστ σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις) έκλεψε πάντως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον αρχιτέκτονα της σπουδαίας ομάδας της Σίτι να "συλλαμβάνεται" από τον τηλεοπτικό φακό να κάνει μαθήματα τακτικής στον Στέρλινγκ στο περιθώριο της απονομής!

Δείτε τα videos:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ