VIRAL

Ο Αριστείδης Φωκάς επικαλέστηκε το VAR στη Βουλή επειδή πήγε στην τουαλέτα

Ο Αριστείδης Φωκάς επικαλέστηκε το VAR στη Βουλή επειδή πήγε στην τουαλέτα
EUROKINISSI

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Αριστείδης Φωκας ζήτησε χρήση του... Video Assistant Referee για να αποδείξει ότι πηγε τουαλέτα λόγω μιας γκαζόζας, γι' αυτό και έλειπε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ. (VIDEO)

Το VAR δεν χρειάζεται μονάχα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Κοινοβούλιο. Το ζήτησε άλλωστε μέχρι και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Αριστείδης Φωκάς, θέλοντας να αποδείξει για ποιο λόγο έλειπε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς εκείνον και είχε λόγο. Συγκεκριμένα, είχε πάει τουαλέτα επειδή είχε πιει μια γκαζόζα. Απευθυνόμενος στο προεδρείο της Βουλής, ανέφερε: "Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο κυλικείο της βουλής, πήγα στην τουαλέτα για δύο λεπτά. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Σταματήσατε τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή έλειψα".

Μάλιστα, ζήτησε και τη χρήση του... VAR για να αποδειχθεί πως όντως έλειψε για δύο λεπτά λόγω ανάγκης: "Ζητάμε επίμονα να μπει VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Στο ελληνικό κοινοβούλιο ευτυχώς υπάρχει το βίντεο. Και να δούμε ακριβώς τι έγινε...".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ