Ο Αριστείδης Φωκάς επικαλέστηκε το VAR στη Βουλή επειδή πήγε στην τουαλέτα

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Αριστείδης Φωκας ζήτησε χρήση του... Video Assistant Referee για να αποδείξει ότι πηγε τουαλέτα λόγω μιας γκαζόζας, γι' αυτό και έλειπε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ. (VIDEO)

Το VAR δεν χρειάζεται μονάχα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Κοινοβούλιο. Το ζήτησε άλλωστε μέχρι και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Αριστείδης Φωκάς, θέλοντας να αποδείξει για ποιο λόγο έλειπε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ενίσχυση του ΑΣΕΠ.

Η διαδικασία ξεκίνησε χωρίς εκείνον και είχε λόγο. Συγκεκριμένα, είχε πάει τουαλέτα επειδή είχε πιει μια γκαζόζα. Απευθυνόμενος στο προεδρείο της Βουλής, ανέφερε: "Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο κυλικείο της βουλής, πήγα στην τουαλέτα για δύο λεπτά. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Σταματήσατε τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή έλειψα".

Μάλιστα, ζήτησε και τη χρήση του... VAR για να αποδειχθεί πως όντως έλειψε για δύο λεπτά λόγω ανάγκης: "Ζητάμε επίμονα να μπει VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Στο ελληνικό κοινοβούλιο ευτυχώς υπάρχει το βίντεο. Και να δούμε ακριβώς τι έγινε...".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης έχασε μισό εκατομμύριο στα ζάρια

Η φυλακή, ο τζόγος, οι φασαρίες στα ξενυχτάδικα του '80 και οι πρόσφυγες του σήμερα.

Είδαμε τη νέα σεζόν του Dark και μαζεύουμε το μυαλό μας

Είδαμε πρώτοι τα τέσσερα επεισόδια του 2ου κύκλου και μαζεύουμε τον εγκέφαλο από το πάτωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.