VIRAL

Ο κλώνος του Ραμπιό στο Άνφιλντ προκάλεσε αλαλούμ στα social media

Ο κλώνος του Ραμπιό στο Άνφιλντ προκάλεσε αλαλούμ στα social media

Φίλαθλος της Λίβερπουλ που μοιάζει τρομερά στον Αντριάν Ραμπιό εντοπίστηκε στο Άνφιλντ κι αυτό που ακολούθησε στα social media δεν είχε προηγούμενο. (Photos)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 επί της Τότεναμ και συνέχισε έτσι τη μάχη της για τον τίτλο στην Premier League. Ωστόσο, ένα θεατής του αγώνα έκλεψε το ενδιαφέρον όλων των φίλων των κόκκινων.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο τηλεοπτικός φακός έδειξε κάποιον ο οποίος έμοιαζε εκπληκτικά στον Αντριάν Ραμπιό. Μάλιστα, το γεγονός ότι φορούσε καπελάκι της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε να δώσει ένα έξτρα πόντο σε όσους πόνταραν ότι είναι όντως ο Γάλλος μέσος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ για το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο άρχισε να γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά και όλοι προσπαθούσαν να δουν εάν τελικά ο εικονιζόμενος ήταν ο παίκτης της Παρί. Τελικά, η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Ο εικονιζόμενος είναι ο Κόνορ Ντιν. Πρόκειται για φίλο της Λίβερπουλ ο οποίος φυσικά βρέθηκε στο Άνφιλντ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Μόλις αντιλήφθηκε τι ακριβώς συμβαίνει έσπευσε να ενημερώσει πως ήταν εκείνος και όχι Ράμπιο.

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε επισύναψε και τον Γάλλο μέσο ο οποίος μόλις είδε τι είχε συμβεί έσπευσε να σχολιάσει γελώντας.

Ο κλώνος του Ραμπιό στο Άνφιλντ προκάλεσε αλαλούμ στα social media
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ