VIRAL

Λίβερπουλ: Ο Άρνολντ πανηγύρισε αλά Εμπαπέ και εκείνος ανταποκρίθηκε

Liverpool's Trent Alexander-Arnold celebrates after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold celebrates after scoring his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λέστερ αλά Εμπαπέ και ο Γάλλος επιθετικός της Παρί έσπευσε να δηλώσει ότι του αρέσει αυτός ο πανηγυρισμός.

Μία ακόμα μαγική βραδιά είχε ο Αλεξάντερ Άρνολντ στη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Λέστερ. Ο 21χρονος μπακ είχε συμμετοχή σε τρία από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχαν οι κόκκινοι και γενικότερα ήταν ο κορυφαίος παίκτης τους.

Ο Άρνολντ πέτυχε το τέταρτο γκολ και έδωσε δύο ασίστ τις 19 στην Premier League μέσα στο 2019!

Εκείνο που έγινε viral ηταν ο πανηγυρισμός του Άρνολντ στο γκολ που πέτυχε. Βλέπετε, ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε έχει καθιερωθεί από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Φυσικά, η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έφτασε μέχρι τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί. Μάλιστα, ο Εμπαπέ δεν έκρυψε ότι του άρεσε ο τρόπος που πανηγύρισε ο Άγγλος μπακ πατώντας το σχετικό like σε μία από τις φωτογραφίες.

Λίβερπουλ: Ο Άρνολντ πανηγύρισε αλά Εμπαπέ και εκείνος ανταποκρίθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβερπουλ: Τα τρομακτικά επιτεύγματα των κόκκινων υπό την ηγεσία του Κλοπ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ