VIRAL

Λεγανές: Οι παίκτες προσπαθούν να αποφύγουν τις τεράστιες πλαστικές μπάλες

Λεγανές: Οι παίκτες προσπαθούν να αποφύγουν τις τεράστιες πλαστικές μπάλες

Μια πολύ διασκεδαστική και συνάμα δύσκολη άσκηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Λεγανές, με τους παίκτες να προσπαθούν να αποφύγουν τεράστιες πλαστικές μπάλες, μέχρι να φτάσουν στον τερματισμό.

Η φαντασία στις ασκήσεις είναι πολύ σημαντικό στην καθημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην βαριούνται και να μην κάνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Η πρωτοτυπία βοηθάει πολύ, όπως και το να διασκεδάζουν πολλές φορές οι παίκτες, κάνοντας παράλληλα μια δύσκολη άσκηση.

Στη Λεγανές έχουν βρει μια και ομολογουμένως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Οι κώνοι είναι τοποθετημένοι και σε διάφορα σημεία υπάρχουν πάνω τους φανελάκια προπόνησης. Οι παίκτες πρέπει να τις πάρουν και παράλληλα να αποφύγουν τις πλαστικές μπάλες που θέλουν να τους ακουμπήσουν.

Το ρόλο αυτό έχουν οι συμπαίκτες, οι οποίοι σημαδεύουν τον παίκτη που προσπαθεί με αλλαγές κατεύθυνσης και με γρήγορες κινήσεις να αποφύγει τις μπάλες και να φτάσει στον τερματισμό. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούν να τα καταφέρουν ως το τέλος, όπως δείχνει και το παρακάτω video...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ