VIRAL

Ξέσπασε ο Κλοπ μέσα στο "Άνφιλντ" μετά τη νίκη κόντρα στην Μπόρνμουθ

Liverpool manager Juergen Klopp greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις πειστικές εμφανίσεις, επιβλήθηκε με 3-0 επί της Μπόρνμουθ και ο Γιούργκεν Κλοπ το πανηγύρισε με την ψυχή του. (VIDEO)

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Μπόρνμουθ αλλά και στην κορυφή, αφήνοντας τρεις πόντους πίσω την πρωταθλήτρια Σίτι, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (10/02) την Τσέλσι.

Το σημαντικότερο για τον Γιούργκεν Κλοπ ήταν η επιστροφή των κόκκινων στις πειστικές εμφανίσεις, ενόψει μάλιστα του μεγάλου ντέρμπι που έχουν να δώσουν στις 24 Φεβρουαρίου κόντρα στην σούπερ φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ στο "Ολντ Τράφορντ".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γερμανός κόουτς πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη επί της Μπόρνμουθ κάτι που μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ