ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτή" παρηγοριά για τους παίκτες της Μπολόνια μετά την ήττα από την Γιουβέντους

"Καυτή" παρηγοριά για τους παίκτες της Μπολόνια μετά την ήττα από την Γιουβέντους

Πώς μπορούν να παρηγορηθούν οι παίκτες του Φιλίπο Ιντσάγκι για την ήττα από την Γιουβέντους; Δεν έχουν παρά να διαβάσουν το μήνυμα που τους έστειλε η σέξι φαν των "ροσομπλού" Γκλόρια Ταλιόλι (PHOTOS).

Η Μπολόνια πήγε με ακμαίο ηθικό στο Τορίνο για το δύσκολο ματς με την πρωτοπόρο Γιουβέντους μετά το υπέρ της 2-0 κόντρα στην Ρόμα όμως παραδόθηκε πολύ εύκολα, με τους Ντιμπάλα και Ματουιντί να βρίσκουν δίχτυα πριν το 20λεπτο και να χαρίζουν το τρίποντο στους "μπιανκονέρι" (2-0) χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το αποτέλεσμα αυτό επανέφερε την κατήφεια στο στρατόπεδο των "ροσομπλού" από τη στιγμή που η ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι βρίσκεται (οριακά) κάτω από την επικίνδυνη ζώνη μετά από 6 αγωνιστικές, ωστόσο βρέθηκε το άτομο για να ανυψώσει άμεσα το ηθικό σε παίκτες και προπονητή.

Όχι μάλιστα κάποιος τυχαίος οπαδός αλλά η Γκλόρια Ταλιόλι, που αυτή την εβδομάδα η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει ως την "απάντηση στην Γουάντα Νάρα".

Το σέξι μοντέλο είναι μεγάλη φαν των "φελσινέι" και ποζάρει αρκετά συχνά με τη φανέλα της αγαπημένης της ομάδας ενώ μετά το χαμένο ματς στο "Juventus Stadium" έστειλε μήνυμα μέσω Instagram:

"Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεχτήκαμε πολύ νωρίς γκολ και ήταν αδύνατο να κυριαρχήσουμε έπειτα απέναντι στην Γιούβε. Σας αφήνω το Video μου για την Μπολόνια. Πάντα γερά Μπολόνια".

Η λογική λέει πως τη συγκεκριμένη οπαδό τα ιταλικά ΜΜΕ θα την αναζητούν αρκετά συχνά από εδώ και πέρα, παρότι δεν ανήκει στην κατηγορία των WAGS...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ