ΣΤΗΛΕΣ

"Κατέβηκε" το προφίλ του Όγκνιεν Βράνιες στο Instagram

Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic, right, is tackled inside the box by Anderlecht's Ognjen Vranjes during the Europa League group D soccer match between Anderlecht and Dinamo Zagreb at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Olivier Matthys)
Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic, right, is tackled inside the box by Anderlecht's Ognjen Vranjes during the Europa League group D soccer match between Anderlecht and Dinamo Zagreb at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Μία μέρα μετά το προκλητικό ποστάρισμα (που ο ίδιος διέγραψε όταν συνειδητοποίησε τη "γκάφα" του), ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram (PHOTO).

Το βράδυ της Τρίτης (27/11) ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε γκάφα ολκής . Ανέβασε story στο προφίλ του στο Instagram εικόνα από τα επεισόδια στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Άγιαξ, συγκεκριμένα την εικόνα από τη στιγμή που η βόμβα μολότοφ "έσκασε" μπροστά από τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας και τη συνόδευσε με την ατάκα " καλώς ήλθατε στην κόλαση". Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων στηρίζει συχνά-πυκνά με ποσταρίσματά του την ομάδα στην οποία έφτιαξε το όνομά του, ωστόσο αυτή τη φορά δεν είχε συνειδητοποιήσει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Βλέπετε, οι οπαδοί της νυν ομάδας του, της Άντερλεχτ, είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Άγιαξ. Γι' αυτό και το story του κατέβηκε μετά από περίπου μια ώρα, καθώς σίγουρα κάποιοι φρόντισαν να τον ενημερώσουν για το σφάλμα του. Για το διπλό σφάλμα του, για την ακρίβεια, καθώς πέρα από την στήριξή του στη βίαια συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ, δεν υπολόγιζε (πιθανότατα επειδή δεν γνώριζε) για τις σχέσεις Άντερλεχτ - Άγιαξ. Από το απόγευμα της Τετάρτης (28/11) το προφίλ του Βράνιες είναι ανενεργό, πιθανότατα επειδή ο ίδιος αποφάσισε να αποκρούσει τα εκατοντάδες σχόλια που γίνονταν στις φωτογραφίες του και δεν ήταν και τόσο... ευγενικά.

Το #VranjesOut έκανε αρκετή "φασαρία" στο Twitter και μένει να δούμε αν η διοίκηση της Άντερλεχτ θα πάρει τα μέτρα της για να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον με πρωταγωνιστή τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

"Κατέβηκε" το προφίλ του Όγκνιεν Βράνιες στο Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ