ΣΤΗΛΕΣ

Η συμβουλή της πυροσβεστικής σε περίπτωση πυρκαγιάς: Κάνε τον Νεϊμάρ (VIDEO)

Brazil's Neymar, bottom, challenges for the ball with Mexico's Edson Alvarez during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Νεϊμάρ AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Δουβλίνου καλεί όσους δουν τις στολές Halloween ν' αρπάζουν φωτιά, να μιμηθούν το θέατρο του Νεϊμάρ για να τη σβήσουν. (VIDEO)

Δεν τίθεται αμφιβολία για την κλάση και την ποιότητα του Βραζιλιάνου διεθνή μεσοεπιθετικού της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ. Όμως ο "Νέι" το έχει παρακάνει με το θέατρό του.

Τόσο με τη "σελεσάο", όσο και με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Κι αυτό έδωσε την έμπνευση στην πυροσβεστική υπηρεσία του Δουβλίνου για να περάσει μήνυμα σε περίπτωση πυρκαγιάς στο Halloween.

"Σταμάτα, πέσε κάτω και κυλήσου. Εάν το κοστούμι σου και τα ρούχα σου πάρουν φωτιά, κάνε τον Νεϊμάρ. Εάν τρέξεις, το μόνο που θα κάνεις είναι να βοηθήσεις τη φωτιά να μεταδοθεί. Σταμάτα, πέσε κάτω και κυλήσου", αναφέρει το μήνυμα, συνοδευόμενο από το απαραίτητο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ