VIRAL

Η Σάκκαρη φωτογραφήθηκε με τον "Φτερωτό Θεό"

Η Σάκκαρη φωτογραφήθηκε με τον "Φτερωτό Θεό"

Ο Τζαν Γιαμάν που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Φτερωτός Θεός" βρίσκεται στη χώρα μας. Η Μαρία Σάκκαρη τον συνάντησε και φωτογραφήθηκε μαζί του. Η απάντησή του για την επίμαχη φωτογραφία με την ελληνική σημαία.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι θαυμάστρια του Τούρκου ηθοποιού, Τζαν Γιαμάν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Φτερωτός Θεός" βρίσκεται στη χώρα μας. Η πρωταθλήτριά μας στο τένις τον συνάντησε και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Εξάλλου, ο Γιαμάν βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο γυναικείο κοινό. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που προκλήθηκε με μία φωτογραφία που δημοσίευσαν διάφορα σάιτ, στην οποία φαινόταν μπροστά από μία ελληνική σημαία να κάνει απρεπή χειρονομία.

"Έφτιαχνα τα γυαλιά μου και ο φακός με πέτυχε σε αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να είστε τρελοί αν νομίζετε πως θα έκανα κάτι τέτοιο. Στη σειρά κάνω συχνά τέτοια κίνηση, μπορείτε να το παρατηρήσετε", ανέφερε ο ίδιος, θέλοντας να λύσει την παρεξήγηση και να δώσει την δική του εκδοχή.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ