VIRAL

Η ερωτική "καλημέρα" της Χεορχίνα υπό το βλέμμα του Ρονάλντο

Η ερωτική "καλημέρα" της Χεορχίνα υπό το βλέμμα του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε mood χαλάρωσης ελέω της διακοπής της Serie A και στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η αγαπημένη του Χεορχίνα Ροντρίγκες (PHOTOS).

Το ιταλικό πρωτάθλημα κατέβασε ρολά για την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια και ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών που άδραξε την ευκαιρία για ταξίδι εκτός Ιταλίας και μίνι διακοπές ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους επέλεξε ως προορισμό το Ντουμπάι για λίγες ημέρες ηρεμίας και ξεκούρασης και μαζί του σε αυτό το ταξίδι πήρε την αγαπημένη του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ καθώς και τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ.

Το ζευγάρι ανεβάζει καθημερινά τις πρώτες ημέρες του 2019 φωτογραφίες από τις διακοπές του, ωστόσο εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν το έτερον ήμισυ του "CR7", με την 24χρονη Ισπανίδα να ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο σούπερ σέξι φωτογραφίες της.

Στην τελευταία ανάρτησή της μάλιστα, μοιράζει καλημέρες και λιποθυμίες στον ανδρικό πληθυσμό, την ώρα που ο Πορτογάλος την παρακολουθεί εν ώρα χαλάρωσης στην πισίνα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ