VIRAL

Η δωρεά του Βαγγέλη Μάντζαρη στον αντιδήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Τσαλίκη

Η δωρεά του Βαγγέλη Μάντζαρη στον αντιδήμαρχο Περιστερίου Γιώργο Τσαλίκη

To Δημαρχείο Περιστερίου επισκέφθηκε τη Δευτέρα (4/5) ο Βαγγέλης Μάντζαρης για να δωρίσει προστατευτικές μάσκες για ανθρώπους της πόλης του που έχουν ανάγκη (PHOTO).

Παιδί του Περιστερίου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν ξεχνάει το σπίτι του, όπου κι αν βρίσκεται. Το πρωί της Δευτέρας (4/5) ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, συνάντησε τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τσαλίκη και έκανε μια σημαντική δωρεά προστατευτικών μασκών που θα διατεθούν για την προφύλαξη από τον κορονοϊό σε άτομα που έχουν ανάγκη.

" Όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα μας. Σήμερα, ο Περιστεριώτης διεθνής μπασκετμπολίστας και αγαπημένος μας φίλος Βαγγέλης Μάντζαρης δώρισε στο δήμο μας προστατευτικές μάσκες για τον COVID-19 αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επόμενη μέρα ζητάει αλληλεγγύη, συνεργασία και αγάπη. Ευχαριστούμε Βαγγέλη μου" έγραψε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα μας Σήμερα ο Περιστεριωτης διεθνής μπασκετμπολίστας και αγαπημένος μας φίλος Βαγγελης Μάντζαρης δώρισε στο δήμο μας προστατευτικές μάσκες για τον covid 19 αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η επόμενη μερα «ζητάει» αλληλεγγύη , συνεργασία και Αγάπη ! Ευχαριστούμε Βαγγέλη μου @vmantza17 @betsis_vasilis_ @kampatzis_linardos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ