VIRAL

Γιάννης Σουρδής: Ένας Έλληνας στην κατηγορία με τα 50 wonderkids του FM 2019

Γιάννης Σουρδής: Ένας Έλληνας στην κατηγορία με τα 50 wonderkids του FM 2019

Ο 17χρονος γκολκίπερ, Γιάννης Σουρδής, ο οποίος πριν από λίγες μέρες πήρε μεταγραφή από την Γουότφορντ στην Ουντινέζε συμπεριλήφθηκε στα 50 wonderkids που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Football Manager 2019. (PIC)

Οι διακρίσεις για τον Γιάννη Σουρδή συνεχίζονται. Έστω και αν αυτή τη φορά δεν αφορούν τον πραγματικό κόσμο αλλά τον εικονικό και συγκεκριμένα τον κόσμο των παιχνιδιών.

Ο 17χρονος γκολκίπερ ο οποίος πριν από λίγες μέρες πήρε μεταγραφή από την Γουότφορντ στην Ουντινέζε είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που συμπεριλήφθηκε στα 50 wonderkids απ' όλο τον κόσμο που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Football Manager 2019 το οποίο θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μάλιστα ο οποίος ακόμα δεν έχει κλείσει τα 17 του χρόνια (σ.σ. γεννημένος στις 29/09/2001) είναι στην ίδια λίστα με ακόμα τέσσερις γκολκίπερ απ' όλο τον κόσμο.

Ενώ στην 50άδα υπάρχουν ακόμα 6 αμυντικοί, 27 μέσοι και 16 επιθετικοί από ομάδες όλου του κόσμου και φυσικά ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Πόρτο, η Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ.

Η παρουσία του Σουρδή στη συγκεκριμένη λίστα φυσικά και είναι αρκετά τιμητική για τον ίδιο ο οποίος βλέπει το όνομα του πριν καλά-καλά παίξει ακόμα σε επαγγελματικό επίπεδο προσελκύει πάνω του τα μάτια όλης της Ευρώπης.

Γιάννης Σουρδής: Ένας Έλληνας στην κατηγορία με τα 50 wonderkids του FM 2019
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ