VIRAL

Ελληνίδα μάνα κρατάει την ομπρέλα για να μην βραχεί ο ποδοσφαιριστής γιος της!

Ελληνίδα μάνα κρατάει την ομπρέλα για να μην βραχεί ο ποδοσφαιριστής γιος της!

Ο Γιάννης Πάνου βρέθηκε στα γκολπόστ των Καμένων Βούρλων και η μητέρα του πήγε δίπλα του με ομπρέλα για να μην βρέχεται. Ο ίδιος δεν έχασε ευκαιρία να ανεβάσει την σχετική φωτογραφία στα social media.

Σκηνικό βγαλμένο από τα μεγαλύτερα κλισέ της ελληνικής κοινωνίας με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα μάνα είχαμε την περασμένη Κυριακή στα Καμένα Βούρλα.

Όπως αναφέρει το lamiaole.gr, η ομώνυμη ομάδα και πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας, αντιμετώπιζε για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν τον Παρνασσό Αμφίκλειας εντός έδρας.

Το πώς ο Γιάννης Πάνου βρέθηκε να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού μιλάμε για παίκτη… πολυεργαλείο, ικανό να κάνει όλες τις δουλείες εντός αγωνιστικού χώρου.

Η φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ματς, είναι μοναδική. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός και πρώην αρχηγός της Λαμίας κάτω από τα γκολπόστ των Καμένων Βούρλων, με την μητέρα του δίπλα στο δοκάρι να του κρατάει μια ομπρέλα για να μην βραχεί.

Για την ιστορία, τα Καμένα Βούρλα επιβλήθηκαν με σκορ 3-0, τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου με 50 βαθμούς και μπαίνουν ως πρωτοπόροι στα πλέι-οφ ανόδου.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ