SPORT24

Σκέψεις για Τόμιτς στον πάγκο και GM τον Σπανούλη από το καλοκαίρι

Σκέψεις για Τόμιτς στον πάγκο και GM τον Σπανούλη από το καλοκαίρι

Ο Παντελής Βλαχόπουλος αποκάλυψε τις προθέσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. Η επιθυμία να επιστρέψει ο Μίλαν Τόμιτς στην ομάδα και ο νέος ρόλος του Βασίλη Σπανούλη. Οι επόμενοι 6 κρίσιμοι μήνες για το ιδιοκτησιακό και γιατί έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το καλοκαίρι ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ακούστε το σχόλιο του Παντελή Βλαχόπουλου στον Sport24 Radio 103.3 και στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς”.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού με τον Κεστούτις Κεμζούρα να είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του. Μάλιστα, ο Λιθουανός σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι του ζητήθηκε καταρχάς να καθίσει στον πάγκο για τους δύο επόμενους αγώνες.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος στον Sport24 Radio 103.3 και στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” με τον Γιώργο Συρίγο, αποκάλυψε τις προθέσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Αρχικά αναφέρθηκε σε μία από τις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα. Ποιο είναι αυτή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόμιτς το επόμενο καλοκαίρι και τον Βασίλη Σπανούλη σε ρόλο γενικού διευθυντή εάν αποσυρθεί. "Ξεκαθαρίζω ότι μερικά πράγματα στη ροή και τις συζητήσεις μπορεί να αλλάξουν. Αναφέρομαι σε σκέψεις και προθέσεις. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει ακριβώς με τον Μπλατ. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάει με τον Κεμζούρα για τις επόμενες εβδομάδες.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα κλεισμένο ραντεβού με τον Μπαρτζώκα. Υπάρχει μία σκέψη αρκετών μηνών έπειτα απ' όσα έχουν γίνει από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, το καλοκαίρι να επιστρέψει ο Μίλαν Τόμιτς.

Αυτό είναι ένα από τα σχέδια. Όντως ο Ερυθρός Αστέρας είναι ικανοποιημένος από την προσφορά του. Με την προοπτική και σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Βασίλης Σπανούλης να αναλάβει ρόλο γενικού διευθυντή. Είναι ένα πλάνο που το σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Δηλαδή, προπονητής ο Τόμιτς το καλοκαίρι και GM ο Βασίλης Σπανούλης" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως για να ισχύσει αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα της διοίκησης. Σε αυτό το κομμάτι ο Παντελής Βλαχόπουλος τόνισε: "Βέβαια για να έχει ουσία το παραπάνω σενάριο το πιο σημαντικό είναι οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν τους επόμενους μήνες ένα δικαστήριο το οποίο θα τους λύσει ή θα τους δέσει τα χέρια. Για μένα αυτό το κομμάτι θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ρόστερ και το μπάτζετ, αλλά και για το εάν θα παραμείνουν τα αδέρφια στον Ολυμπιακό".

Αναφερόμενος στο διαζύγιο με τον Μπλατ είπε: "Αλίμονο να πούμε ότι ο Μπλατ είναι ο μόνος που φταίει για την κατάσταση στον Ολυμπιακό. Έχει κάνει και εκείνος λάθη. Θεωρώ λάθος τη διαχείριση που είχε με τον Βασίλη Σπανούλη στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη ρήξη που είχε ο Μπλατ με την ομάδα, μετά την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ. Ο Μπλατ είχε εκφραστεί δύο φορές με διαφορετική άποψη από αυτή της ομάδας".

Τέλος αναφερόμενος στο πλάνο που θα έπρεπε να ακολουθηθεί για την επόμενη ημέρα σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να φτιάξει τη νέα εποχή. Κλείνουν μερικοί κύκλοι στον Ολυμπιακό. Όπως είναι αυτός του Σπανούλη και σε 2-3 χρόνια του Πρίντεζη. Τι πρέπει να κάνεις για να δείξεις ότι έχεις πλάνο; Κλείνεις τον Μιλουτίνοφ για 2-3 χρόνια για να φτιάξεις πάνω σε έναν από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης την επόμενη ομάδα".

Ακούστε το ηχητικό με τις αποκαλύψεις του Παντελή Βλαχόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ