EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (6/10) ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Παρελθόν αποτελεί από το απόγευμα της Κυριακής (6/10) για τον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανοισραηλινό προπονητή, που με δήλωσή του υποστήριξε πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε για το καλό και των δύο πλευρών.

Ο Μπλατ είχε αναλάβει τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν ούτε εκείνον, ούτε και τους ανθρώπους που τον επέλεξαν. Πλέον, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του, με τον αγώνα με τη Βαλένθια (11/10 στις 21:30) να πλησιάζει. Φαίνεται, μάλιστα, πως θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις με παίκτες του ρόστερ που βρίσκονται υπό κρίση και δεν έχουν δείξει ικανοί να ανταπεξέλθουν μέχρι στιγμής.

Την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια συνεχίζει ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

H στιγμή για όλους μας είναι δύσκολη, μιας και χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπηρέτησε τον σύλλογο με συνέπεια, θάρρος και αυταπάρνησή σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μας στήριξε σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πήραμε.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

H δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και εμένα, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών. Το διάστημα της παραμονής μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδες και σημαντικό με πολλές έννοιες. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τη διοίκηση, τους παίκτες και το προσωπικό, με το οποίο είχα την ευχαρίστησε να δουλέψω και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα".

Με τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, θα πάει ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Βαλένθια. Στο τέλος της εβδομάδας επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η επιθυμία των διοικούντων τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και αφορά στην επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ