ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κεμζούρα: "Σοκαρίστηκα με Μπλατ, μου ζήτησαν να αναλάβω για δύο ματς"

Κεμζούρα: "Σοκαρίστηκα με Μπλατ, μου ζήτησαν να αναλάβω για δύο ματς"
EUROKINISSI

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε σε μέσο της Λιθουανίας ότι σοκαρίστηκε από τα νέα της απομάκρυνσης του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, προσθέτοντας του ζητήθηκε καταρχάς να καθίσει στον πάγκο για τους δύο επόμενους αγώνες.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα παραχώρησε συνέντευξη στην λιθουανική ιστοσελίδα "15min.lt", όπου κλήθηκε να σχολιάσει την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ από τον πάγκο του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού.

Ο Λιθουανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε έκπληξη όταν έμαθε τα νέα, ενώ τόνισε πως από την πλευρά του έχει ως αρχική... αποστολή να καθίσει στον πάγκο στα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με αντιπάλους την Βαλένθια (11/10) και την Ζενίτ (18/10).

" Σοκαρίστηκα, όπως πιστεύω και όλοι. Ήταν αναπάντεχο" δήλωσε αρχικά ο Κεμζούρα, για να συμπληρώσει: " Φυσικά η ομαδα δεν έπαιζε όπως όλοι περίμεναν, αν και υπήρχαν πολοί λόγοι για αυτό. Δε θα πω κάτι καινούριο, αλλά προετοιμαζόμασταν με μισή ομάδα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν ήρθαν όλοι, χρειαστήκαμε χρόνο για να καταλάβουν όλοι πού βρισκόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ήθελε αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά κι εμείς ήμασταν δυσαρεστημένοι και σκεφτόμασταν τι αλλαγές θα κάνουμε. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε περισσότερο χρόνο, αλλά οι ιδιοκτήτες το είδαν διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για αυτό είναι οι ιδιοκτήτες και εμείς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις αποφάσεις. Ήταν σοκ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε".

Ακολούθως ο Κεμζούρα είπε: " Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το καθήκον, αν γίνει κάτι πρέπει να είμαι έτοιμος. Έπρεπε να αναλάβω και να συνεχίσω να δουλεύω".

Σχετικά με την σχέση του με τον Μπλατ ο Κεμζούρα τόνισε: " Ο Ντέιβιντ μας έφερε στην ομάδα και του είμαι ευγνώμων, όπως και για πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Μου έδωσε πολλά, αλλά η κατάσταση τώρα είναι τέτοια που δεν γίνεται να τα πετάξω όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ