ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Τζόρνταν ξεκαρδίστηκε όταν ο Πέιτον είπε ότι μπορούσε να τον περιορίσει

The Last Dance: Ο Τζόρνταν ξεκαρδίστηκε όταν ο Πέιτον είπε ότι μπορούσε να τον περιορίσει

O Μάικλ Τζόρνταν ξέσπασε σε γέλια όταν του έδειξαν το VIDEO που ο Γκάρι Πέιτον δήλωσε ότι τον περιόρισε στους τελικούς του 1996.

Τα επεισόδια 7&8 του “ Last Dance” προβλήθηκαν και συγκλόνισαν, με το βούρκωμα του Μάικλ Τζόρνταν να ανατριχιάζει. Ήταν όμως μία ακόμα αντίδρασή του που έγινε viral.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή γίνεται αναφορά στους Τελικούς του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μπουλς και τους Σόνικς το 1996, όταν οι Μπουλς κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 4-2 νίκες. Τότε, οι Μπουλς είχαν πάρει προβάδισμα με 3-0 νίκες, πριν οι Σόνικς αποφασίσουν να αναθέσουν στον Γκάρι Πέιτον το μαρκάρισμα του Τζόρνταν και μειώσουν σε 3-2, για να πάρουν τη νίκη και τελικά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι Μπουλς στον 6ο τελικό.

Με το ντοκιμαντέρ λοιπόν να αναφέρεται στους τελικούς, ο Πέιτον, ο οποίος ήταν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους στην καριέρα του Τζόρνταν, δήλωσε πως είχε βρει τον τρόπο να περιορίσει τον Τζόρνταν, αφού τον κούραζε. Οι αριθμοί μάλιστα τον δικαιώνουν, αφού στους τρεις τελευταίους αγώνες κράτησε τον "Air" στους 23.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 3.6 λάθη μέσο όρο με 36.7% στα σουτ, όταν στους τρεις πρώτους αγώνες της σειράς είχε 31 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 2.3 λάθη μέσο όο με 46% στα σουτ.

Ο Τζόρνταν ωστόσο δεν συμφώνησε ότι ο Πέιτον μπορούσε να τον περιορίσει. Για την ακρίβεια, έβαλε τα γέλια όταν του έδειξαν το VIDEO με τον μονόλογο του "The Glove" ("το γάντι" δηλαδή, που ήταν το παρατσούκλι του Πέιτον), λέγοντας ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί του.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες δήλωσαν τα εξής:

Πέιτον: "Πολύ έκαναν πίσω στον Τζόρνταν. Εγώ δεν το έκανα αυτό. Ήθελα απλώς να τον κουράσω. Και συνέχισα να τον χτυπάω και αυτό τον επηρέασε. Τον κούρασα και η σειρά άλλαξε. Μακάρι να το έκανα νωρίτερα. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αλλά έκανε διαφορά σε αυτή τη σειρά εκείνη την στιγμή".

Τζόρνταν: " Πέιτον. "The Glove. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον "The Glove". Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Πέιτον. Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου".

Δείτε το VIDEO με τις ατάκες του Πέιτον και το γέλιο του Τζόρνταν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ