MADRID OPEN

Ζβέρεφ σε Αλκαράθ: “Είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου”

Ζβέρεφ σε Αλκαράθ: “Είσαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής στη Μαδρίτη.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής στη Μαδρίτη. Ο 19χρονος Ισπανός τενίστας ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Γερμανό και επικράτησε 2-0 σετ, χάνοντας μόλις τέσσερα games (6-3, 6-1) στον τελικό του Madrid Open.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Καρλίτο συγχαρητήρια. Είσαι ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή κι ας είσαι μόλις 19 ετών. Είναι δεδομένο πως θα γίνεις το Νο1 στον κόσμο και είναι πολύ καλό για το άθλημά μας που παρουσιάστηκες εσύ. Αναμφίβολα θα κερδίσει αυτό το τουρνουά πολλές φορές.

Συγχαρητήρια στην ομάδα σου με την οποία έχω συνεργαστεί κι εγώ για λίγο και ξέρω ακριβώς πόσο καλή δουλειά κάνουν. Δυστυχώς σήμερα δεν προσέφερα και τον καυτερό τελικό στους θεατές. Όμως παρά την ήττα μου το τουρνουά της Μαδρίτης είναι το αγαπημένο μου στον κόσμο. Έτσι είναι το τένις. Άλλες φορές κερδίζεις κι άλλες δεν τα πηγαίνεις τόσο καλά όσο θα ήθελες”.

Πηγή: tennis24

TAGS MADRID OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ