ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ

Ζβέρεφ: Ρήξη συνδέσμων στο δεξί πόδι, χάνει Wimbledon και δίνει μάχη για US Open

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τη στιγμή που τραυματίζεται
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τη στιγμή που τραυματίζεται PRINT SCREEN TWITTER

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που εγκατέλειψε στον ημιτελικό του Roland Garros μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενημέρωσε πως οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πλάγιων συνδέσμων στο δεξί πόδι.

Οι φόβοι για τον σοβαρό τραυματισμό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν το Σάββατο (4/6).

Ο Γερμανός τενίστας, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με καροτσάκι το κορτ στον ημιτελικό του Roland Garros με τον Ράφα Ναδάλ, απεκάλυψε μέσω ανάρτησης στα social media πως τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πλάγιων συνδέσμων στο δεξί πόδι.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νο3 του κόσμου θα απουσιάσει σίγουρα από το Wimbledon, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου, ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει το US Open στις 29 Αυγούστου.

"Γεια σας παιδιά. Τώρα είμαι στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι. Με βάση τους πρώτους ιατρικούς ελέγχους φαίνεται ότι έχω υποστεί ρήξη πλάγιων συνδέσμων στο δεξί μου πόδι. Θα πετάξω στη Γερμανία τη Δευτέρα (6/6) για να υποβληθώ σε περαιτέρω εξετάσεις και να καθορίσω τον καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο για να αναρρώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για τα ευγενικά μηνύματα που έλαβα. Η υποστήριξή σας σημαίνει πολλά για μένα αυτή τη στιγμή.

Θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους όσο το δυνατόν περισσότερο για περαιτέρω εξελίξεις.

Τα λέμε την επόμενη φορά Roland Garros", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ