ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ

Ζβέρεφ: Η Γερμανίδα ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό του τενίστα

Η Γερμανίδα ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Η Γερμανίδα ηθοποιός που βρίσκεται στο πλευρό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ INSTAGRAM / @SOPHIATHOMALLA

Αυτή είναι η Γερμανίδα ηθοποιός, Σοφία Τομάλα, που στηρίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε κάθε του βήμα από το 2020 που είναι μαζί.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε στους "4" του Australian Open με την επικράτησή του με 3-1 σετ του Κάρλος Αλκαράθ μετά από μονομαχία τριών ωρών και οκτώ λεπτών.

Ο Γερμανός τενίστας είχε για ακόμα φορά στο πλευρό του την αγαπημένη του, που τον στηρίζει σε κάθε του αγώνα είτε από το γήπεδο, είτε θαυμάζοντάς τον από την τηλεόραση.

Πρόκειται για την Γερμανίδα ηθοποιό, Σοφία Τομάλα. Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το 2020 και από τότε έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Ακολουθώντας τα βήματα των γονιών της μπήκε στην βιομηχανία του θεάματος αρχικά ως μοντέλο και έπειτα ως ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η 35χρονη γυναίκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μετρώντας 1.4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, όπου αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, την σχέση της με τον τενίστα και από τα ταξίδια της.

Σύμφωνα με λεγόμενα της ίδιας το μοναδικό της πρόβλημα με τον Ζβέρεφ είναι ότι πάντοτε αργεί, δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά: "Πάντα αργεί σε κάθε περίπτωση και χάνω το μυαλό μου. Αν παντρευτούμε, πιθανότατα θα έρθει αργοπορημένος στον δικό του γάμο"

Να θυμίσουμε πως ο τενίστας έχει και μία κόρη από την σχέση του με την Μπρέντα Πατέα, επίσης Γερμανίδα μοντέλο και ηθοποιό.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν τον ερχομό της κόρης τους, ενώ επίσης ο Ζβέρεφ έχει κληθεί να πληρώσει υπέρογκο ποσό στην πρώην σύντροφό του, καθώς αποδείχτηκε πως της είχε επιτεθεί, προκαλώντας της σωματική βλάβη.

TAGS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ AUSTRALIAN OPEN SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ