SPORTS & GOSSIP

Ζβέρεφ: Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του, που κέρδισε τη δίκη για επίθεση και σωματική βλάβη από τον τενίστα

Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του, που κέρδισε τη δίκη για επίθεση και σωματική βλάβη από τον τενίστα
Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του, που κέρδισε τη δίκη για επίθεση και σωματική βλάβη από τον τενίστα INSTAGRAM/@BRENDAPATEA

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και η μητέρα του παιδιού του, που κέρδισε τη δίκη για επίθεση και σωματική βλάβη από τον Γερμανό τενίστα.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για επίθεση και σωματική βλάβη στην πρώην σύντροφό του. Η επίθεση σημειώθηκε τον Μάιο του 2020, σε έναν καυγά του -τότε- ζευγαριού, με το άλλοτε νο1 του κόσμου να κακοποιεί σωματικά και να προκαλεί βλάβη στην υγεία της συντρόφου του.

Ο Ζβέρεφ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 450.000 ευρώ (5.000 για 90 ημέρες), αν και πρόκειται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αφού αρνείται κάθε κατηγορία για επίθεση στην πρώην σύντροφό του.

Πρόκειται για την Μπρέντα Πατέα, Γερμανίδα μοντέλο και ηθοποιό, που έγινε γνωστή μέσα από την σχέση της με τον τενίστα. Η Μπρέντα έχει συνεργαστεί στη καριέρα της ως μοντέλο με πολλές διάσημες μάρκες, και πέρα από τα περιοδικά που μπορεί να την δει κανείς, είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media.

Η 30χρονη άρχισε να βγαίνει με τον Ζβέρεφ το 2019, όταν και ανακοίνωσαν τη σχέση τους. Μόλις έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Η κόρη του τενίστα και της Μπρέντα ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2021, μερικούς μήνες μετά από τον χωρισμό των γονιών της.

Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση τους, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά και όπως δήλωσε τώρα η Μπρέντα, οι τσακωμοί τους οφείλονταν στο γεγονός ότι έχανε πολύ εύκολα την ψυχραιμία του ο Γερμανός τενίστας. Η κοπέλα είχε καταγγείλει τον Ζβέρεφ ακόμα μία φορά, αλλά λόγω της έλλειψης επαρκών στοιχείων ο Γερμανός αθωώθηκε.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ