ΤΕΝΙΣ

"Ξαναχτύπησε" ο Σρένταν Τζόκοβιτς για τον Φέντερερ

Srdan and Diana Djokovic, patents of Novak Djokovic, react after Novak defeated Roger Federer, of Switzerland, in five sets in a men's semifinal match at the U.S. Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 11, 2010. (AP Photo/Mark Humphrey)
Srdan and Diana Djokovic, patents of Novak Djokovic, react after Novak defeated Roger Federer, of Switzerland, in five sets in a men's semifinal match at the U.S. Open tennis tournament in New York, Saturday, Sept. 11, 2010. (AP Photo/Mark Humphrey) AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν, "ξαναχτύπησε" αναφερόμενος στον Ρότζερ Φέντερερ και τον λόγο για τον οποίο παραμένει ενεργός.

Με τον Ρότζερ Φέντερερ τα ξανά έβαλε ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν για το γεγονός ότι συνεχίζει να αγωνίζεται παρά την ηλικία του. Ο πρώην εστιάτορας, σε συνέντευξή του στη σέρβικη εκπομπή "Spo(r)tlight", προέτρεψε τον Φέντερερ να ασχοληθεί με κάτι άλλο, όπως το σκι και το μεγάλωμα των παιδιών του και να αφήσει το τένις για τους νεότερους.

Επίσης, ο Σρένταν Τζόκοβιτς πιστεύει ακράδαντα ότι ο 38χρονος Ελβετός συνεχίζει να παίζει, προκειμένου να μην επιτρέψει στους Νόλε και Ράφα να τον ξεπεράσουν στα Grand Slam.

"Γιατί συμβαίνει αυτό με τον Φέντερερ που παραμένει ο πιο επιτυχημένος τενίστας στον κόσμο; Είναι ο πιο επιτυχημένος μέχρι στιγμής, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα αυτό. Για κάποιον λόγο νιώθει μια εχθρότητα απέναντι στον Νόβακ. Τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον αλλά γιατί πιστεύετε ότι παίζει ακόμα τένις στα 40 του; Φανταστείτε κάποιον να παίζει τένις στα 40 ενώ θα μπορούσε να κάνει κάποια άλλα, πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Από τη στιγμή που ο Ναδάλ και ο Νόβακ τον έχουν πλησιάσει, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι είναι καλύτεροί του. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο, να μεγαλώνει τα παιδιά του ή να πηγαίνει για σκι. Το τένις δεν είναι για όλη τη ζωή" είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς Τζόκοβιτς.

Όσον αφορά σε ποιον έμοιασε ο Νόλε, ο Σρένταν Τζόκοβιτς είπε: "Ο Νόβακ είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων χαρακτηριστικών εμένα και της γυναίκας μου. Πήρε όλα τα καλά μας χαρακτηριστικά και τα κακά παρέμειναν με εμάς. Κράτησε το καλό για τον εαυτό του".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Mark Humphrey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ