WIMBLEDON

Wimbledon: Τα ζευγάρια των προημιτελικών στους άνδρες

Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Australia's Jordan Thompson in the men's singles match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 5, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Australia's Jordan Thompson in the men's singles match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 5, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Με την ολοκλήρωση του τέταρτου γύρου έγιναν γνωστά όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών στο ταμπλό των ανδρών του Wimbledon.

Μεγάλα ματς μας επιφυλάσσει η συνέχεια του Wimbledon στο ταμπλό των ανδρών κάτι που φαίνεται και από τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν στα προημιτελικά.

Σίγουρα εκείνα που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Ρούμπλεφ με τον Τζόκοβιτς και του Αλκαράθ με τον Ρούνε από τα οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει και το ζευγάρι του τελικού.

Όλη η δράση του Wimbledon θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  1. Αλκαράθ - Ρούνε
  2. Μεντβέντεφ - Γιούμπανκς
  3. Σίνερ - Σαφιούλιν
  4. Ρούμπλεφ - Τζόκοβιτς

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Νικητής 1 - Νικητής 2
  • Νικητής 3 - Νικητής 4


TAGS WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ