WIMBLEDON

Wimbledon: Στα προκριματικά ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021
Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα συμμετάσχει κανονικά στα προκριματικά του Wimbledon, αρχίζοντας από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα δώσει την επόμενη εβδομάδα τη δική του μάχη στο προκριματικό ταμπλό του Wimbledon, με στόχο την πρόκριση στο main draw του 3ου Grand Slam της χρονιάς.

Ο Ελληνοαυστραλός, ως unseeded, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο των προκριματικών τον Αμερικανό, Νο30 του ταμπλό και Νο150 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Μάξιμ Κρέσι.

Εφόσον καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο, ο 25χρονος θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Μαρκ Αντρέα Χουέσλερ (Νο153) και Ρομπέρτο Σιντ Σουμπέρβι (Νο243), με πιθανότερο ενδεχόμενο να βρει απέναντί του τον Ελβετό.

Αν όλα κυλήσουν καλά, ο Θανάσης θα διεκδικήσει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon, κόντρα σε έναν εκ των Μακένζι ΜακΝτόναλντ, Κίμερ Κόπεγιανς, Ίλια Μαρτσένκο και Λορένζο Τζιουστίνο.

Ο ΜακΝτόναλντ, βρίσκεται στο Νο2 του προκριματικού ταμπλό και Νο114 στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κοκκινάκης έμεινε εκτός Roland Garros από τον Αμερικανό, όταν οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι στον 1ο προκριματικό γύρο του Γαλλικού Όπεν, πριν λίγο καιρό.

Στα προκριματικά του Wimbledon θα αγωνιστούν επίσης και οι πολύπειροι Μπερνάρντ Τόμικ, Έρνεστς Γκούλμπις, Ρόμπιν Χάασε, Ίβο Κάρλοβιτς, Βίκτορ Τροϊτσκι, Νταμίρ Ντζουμχούρ και Τόμι Ρομπρέδο.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ