WIMBLEDON

Wimbledon: Στα άκρα οι σχέσεις με την ATP και την WTA, συσκέψεις για νομικές κινήσεις

Serbia's Novak Djokovic holds the winner's trophy after his victory over Italy's Matteo Berrettini during the men's singles final match on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 11, 2021. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Serbia's Novak Djokovic holds the winner's trophy after his victory over Italy's Matteo Berrettini during the men's singles final match on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 11, 2021. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Οι διοργανωτές του Wimbledon είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα τη σχέση τους με την ATP και την WTA και ήδη εξετάζουν τις νομικές κινήσεις τους.

Πολλά επεισόδια θα έχουμε ακόμα στη διαμάχη ανάμεσα στους διοργανωτές του Wimbledon και την ATP με την WTA. Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση να μην επιτραπεί να αγωνιστούν φέτος στο ιστορικό τουρνουά αθλητές και αθλήτριες από τη Ρωσία και την Λευκορωσία.

Η ATP και η WTA απάντησαν πως μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα δοθούν βαθμοί στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν ώστε να υπάρξει ισονομία για όλους όσους συμμετέχουν στις παγκόσμιες κατατάξεις.

Σαν μέσο αντίδρασης ήδη υπάρχουν σκέψεις για μείωση των επάθλων ακόμα και κατά 50% από το Wimbledon, αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα (25/05) υπήρξαν διαδοχικές συσκέψεις ανάμεσα στους διοργανωτές του ιστορικού τουρνουά με την πλευρά των νομικών εκπροσώπων τους ώστε να δουν τα επόμενα βήματά τους.

Δεν αποκλείεται οι εμπλεκόμενες πλευρές να πάρουν το δρόμο το δικαστηρίων με το Wimbledon να ζητά αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.

TAGS WIMBLEDON WTA ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ