WIMBLEDON

Wimbledon: Καθάρισε την πρόκριση ο Τζόκοβιτς, στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ

Serbia's Novak Djokovic reacts after beating Poland's Hubert Hurkacz in a men's singles match on day eight of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, July 10, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Serbia's Novak Djokovic reacts after beating Poland's Hubert Hurkacz in a men's singles match on day eight of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, July 10, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ του Χούρκατς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του πέρασε στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ.

Αν και δυσκολεύτηκε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε τη δουλειά που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής. Ο Νόλε επικράτησε 3-1 σετ του Χούρκατς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Wimbledon.

Ο αγώνας είχε διακοπεί το βράδυ της Κυριακής με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Σέρβου. Τη Δευτέρα ο Πολωνός πήρε το τρίτο σετ με 7-5 για να μειώσει σε 2-1, αλλά ο Τζόκοβιτς πήρε το επόμενο με 6-4 και προκρίθηκε στους "8".

Εκεί θα βρει απέναντί του τον Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε την Κυριακή με 3-2 σετ απέναντι στον Μπούμπλικ.

Στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε και ο Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος πήρε τα πρώτα δύο σετ (6-4, 6-2) κόντρα στον Λεχέτσκα και μετά είδε τον αντίπαλό του να αποσύρεται λόγω τραυματισμού.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Κρις Γιούμπανκς ο οποίος απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ