WIMBLEDON

Wimbledon: Ήττα και αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Serbia's Laslo Djere in a men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Serbia's Laslo Djere in a men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν 2-1 σετ από τον Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Ας και έτσι αποκλείστηκαν από το διπλό του Wimbledon.

Η πορεία του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό του Wimbledon ολοκληρώθηκε στον πρώτο γύρο αφού το ελληνικό δίδυμο έχασε 2-1 σετ από τους Γάλλους, Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Ας.

Πρόκειται για τον αγώνα που άρχισε την Παρασκευή και διακόπηκε με το σκορ στο 1-1 λόγω έλλειψης φωτισμού στο γήπεδο που διεξαγόταν.

Το Σάββατο η αναμέτρηση δεν έγινε λόγω των αναβολών που έφερε η βροχή και έτσι το τρίτο σετ παίχτηκε την Κυριακή. Εκεί τα αδέρφια Τσιτσιπά πήραν τα πρώτα δύο games, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Γάλλους.

Οι Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Ας κατέκτησαν τα επόμενα έξι για να κλείσουν το ματς με 7-6, 4-6, 2-6. Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επικεντρωθεί στο μονό όπου για τον τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κρις Γιούμπανκς.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ