ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Βιλάντερ: "Κανείς δεν αγαπά το τένις όσο ο Φέντερερ"

Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να σερβίρει στο Australian Open 2020
Ο Ρότζερ Φέντερερ ετοιμάζεται να σερβίρει Ⓒ 2020 DITA ALANGKARA / ASSOCIATED PRESS

Ο επτά φορές πρωταθλητής grand slam, Μάτς Βιλάντερ, επαίνεσε τον Ρότζερ Φέντερερ για το μοναδικό πάθος και την αγάπη που δείχνει στο τένις.

Ο επτά φορές πρωταθλητής grand slam, Μάτς Βιλάντερ, επαίνεσε τον Ρότζερ Φέντερερ για το μοναδικό πάθος και την αγάπη που δείχνει στο τένις. Ο Σουηδός ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν έχει δει άλλο αθλητή να αγαπά την αντισφαίριση όσο ο Ρότζερ.

"Το γεγονός ότι επιστρέφει σχεδόν στα 40 του, δείχνει το απίστευτο πάθος που έχει για το τένις. Αυτό τον οδηγεί", έγραψε ο Βιλάντερ στη L'Equipe.

"Ο Ραφαέλ Ναδάλ αγαπά τον ανταγωνισμό, αλλά ο Φέντερερ λατρεύει το παιχνίδι", ανέφερε ο Σουηδός συγκρίνοντας τους δύο θρύλους.

"Αυτή η επιστροφή δείχνει ότι ο Ρότζερ έχει κότσια. Δεν φοβάται να χάσει 6-1, 6-1 από έναν νεαρό αθλητή και να καταστρέψει την εικόνα του", πρόσθεσε.

Ο Ελβετός σε λίγες ώρες θα επιστρέψει στα court μετά από 14 μήνες αποχής. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί στο 250αρι τουρνουά της Ντόχα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Έβανς, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ