UNITED CUP

United Cup: Η Βέκιτς κέρδισε την Παπαμιχαήλ κι έδωσε προβάδισμα στην Κροατία

Η Παπαμιχαήλ στο United Cup
Η Παπαμιχαήλ στο United Cup PRINT SCREEN

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την ανώτερη Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ (6-2, 6-0) σε 65 λεπτά, με την Κροατία να παίρνει το προβάδισμα στο United Cup με 1-0.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0 σε 65 λεπτά, η οποία έδωσε το προβάδισμα στην Κροατία με 1-0.

Έχοντας αρκετά πρόβλημα από τη θέση του service και χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της Βέκιτς, η Ελληνίδα τενίστρια και Νο158 του κόσμου πήρε μόλις δύο games στην αναμέτρηση η οποία να σημειωθεί ότι έγινε κάτω από ζεστές συνθήκες.

Η Παπαμιχαήλ δεν απείλησε σε καμία περίπτωση το service της Βέκιτς, ενώ από την πλευρά της τελείωσε το παιχνίδι με μόλις 52% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (17/33) και 25% στο 2ο (4/16), σημειώνοντας παράλληλα 7 winners και υποπίπτοντας σε 19 αβίαστα λάθη.

Από την πλευρά της η Βέκιτς μπορεί να είχε δύο λάθη περισσότερα (21), ωστόσο είχε 10 winners παραπάνω (17) ενώ παραχώρησε μόλις 12 πόντους στο service της.

Η πίεση στην Παπαμιχαήλ ασκήθηκε από νωρίς με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει σ’ ένα εντυπωσιακό hold σβήνοντας αρχικό τριπλό break-point (0/40), ενώ στη συνέχεια έσβησε ακόμα ένα κρατώντας το service της (1-0).

Ωστόσο, στη συνέχεια η Βέκιτς βρήκε ρυθμό κι αφού τιμώρησε το 2ο service της Παπαμιχαήλ κατέκτησε τα επόμενα τρία games παίρνοντας προβάδισμα με 3-1.

Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 3-2 όμως αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο παιχνίδι με τη Βέκιτς να κατακτά τα επόμενα 9(!) φτάνοντας στη νίκη και δίνοντας το προβάδισμα στην κροατική ομάδα.

Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Μπόρνα Τσόριτς το οποίο και μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Πηγή: Tennis24

TAGS UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ