US OPEN

Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ: Tρομερό ράλι με 53 χτυπήματα, με τον Γερμανό να παίρνει τον πόντο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Λόιντ Χάρις στα προημιτελικά του US Open
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Λόιντ Χάρις στο US Open © 2021 ELISE AMENDOLA/ASSOCIATED PRESS

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ έγραψαν ιστορία στο US Open χάρη σε ένα ράλι 53 χτυπημάτων στο 3ο σετ, το μεγαλύτερο ράλι στην ιστορία των ημιτελικών του τουρνουά, με τον Γερμανό να παίρνει στο τέλος τον πόντο μέσα σε αποθέωση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη) επιβλήθηκε με 3-2 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο4 στην Παγκόσμια κατάταξη) στον ημιτελικό του US Open και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Γερμανός όμως πάλεψε κάθε φάση. Και σε καμία άλλη δεν πάλεψε περισσότερο από αυτή που εκτυλίχθηκε στο 3ο σετ, όταν αντάλλαξε 53 χτυπήματα (!) με τον Σέρβο πριν πάρει τον πόντο.

Με το 3ο σετ να βρίσκεται στο 10ο game και το σκορ 5-4 για τον Τζόκοβιτς, ο Σέρβος ήταν μπροστά με (15-40) και είχε σετ πόιντ, με τον Γερμανό να σερβίρει. Αυτό που έμοιαζε όμως με έναν διαδικαστικό πόντο, εξελίχθηκε σε ένα ράλι 53 χτυπημάτων - το μεγαλύτερο στην ιστορία των ημιτελικών του US Open - με τον Ζβέρεφ να παίρνει τελικά τον πόντο με ένα φόρχαντ μέσα σε αποθέωση και να κρατάει το σερβίς του σε εκείνη την φάση. Για την ιστορία, ο Τζόκοβιτς τελικά έκανε "μπρέικ" και κατέκτησε με 6-4 στο τρίτο σετ.

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ