ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Βάπτισε τα δύο του παιδία σε ορθόδοξο μοναστήρι στο Μαυροβούνιο

Novak Djokovic arrives at the 2017 Goldie's Love In For Kids at a private residence on Friday, Nov. 3, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Novak Djokovic arrives at the 2017 Goldie's Love In For Kids at a private residence on Friday, Nov. 3, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) © 2017 JORDAN STRAUSS/ AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βάπτισε τα δύο του παιδιά, Στέφαν και Τάρα σε ορθόδοξο μοναστήρι στο Μαυροβούνιο.

Η σχέση του Σέρβου θρύλου του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, με τη θρησκεία είναι γνωστή και όποτε βρίσκει ευκαιρία αναφέρεται στην ορθόδοξη πίστη του. Τώρα ο κάτοχος των 24 grand slam βάπτισε τα δύο του παιδιά.

Ο τενίστας επέλεξε την Ιερά Μονή του Αγίου Βασιλείου στο Οστρόγκ στο Μαυροβούνιο για να βαπτίσει τα δύο του παιδιά. Μπορεί η ηλικία τους να προξενεί εντύπωση, καθώς ο Στέφαν είναι 9 και η Τάρα 6 ετών, ωστόσο είναι σύνηθες να περιμένουν οι γονείς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να αντιλαμβάνονται το τι ακριβώς συμβαίνει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νονός των παιδιών ήταν ο Νέβεν Μάρκοβιτς, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας και είναι παιδικός φίλος του Τζόκοβιτς.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ