SPORTS & GOSSIP

Τζόκοβιτς: Η ιστορία αγάπης του κατόχου των 24ων Grand slams

Serbian Tennis star Novak Djokovic, left, flanked by his wife Jelena pose for photographers prior to the start of a Giorgio Armani women's Spring-Summer 2017 fashion show, that was presented in Milan, Italy, Friday, Sept. 23, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Serbian Tennis star Novak Djokovic, left, flanked by his wife Jelena pose for photographers prior to the start of a Giorgio Armani women's Spring-Summer 2017 fashion show, that was presented in Milan, Italy, Friday, Sept. 23, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) © 2016 LUCA BRUNO/ AP IMAGES

Η άγνωστη ιστορία αγάπης πίσω από την πετυχημένη καριέρα του Σέρβου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς με την μητέρα των παιδιών του Γελένα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, αλλά δεν έχει φτάσει μόνος του στην κορυφή. Έχει τη στήριξη της συζύγου του όλα τα χρόνια της αθλητικής καριέρας του.

Πρόκειται για Γελένα με την οποία ο Νόβακ φοιτούσε ίδιο Γυμνάσιο στη Σερβία. Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι μετά από λίγα χρόνια και αρραβωνιάστηκαν το 2013 στο Μόντε Κάρλο.

Παρόλο που δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν λόγω των πολυάσχολων προγραμμάτων τους, το ειδύλλιο τους λειτούργησε, όπως έχει δηλώσει η Τζέλενα σε συνέντευξής της: "Το να συναντηθούμε ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ήμουν φοιτήτρια στο Μιλάνο και αυτός νέος τενίστας."

Όταν εκείνη τελείωσε με το κολέγιο, οι δυο τους μετακόμισαν μαζί στο Μόντε Κάρλο, όπου έπιασε μια προσωρινή δουλειά σε μια εταιρεία, την οποία στην συνέχεια εγκατέλειψε γιατί δεν είχε καθόλου χρόνο και έτσι επηρεαζόταν η σχέση της με τον Τζόκοβιτς. Αργότερα ανέλαβε χρέη διευθύντριας στον φιλανθρωπικό οργανισμό του ζευγαριού "Novak Djokovic Foundation".

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη στο Μαυροβούνιο το 2014. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στέφαν που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και την Τάρα, γεννημένη τον Σεπτέμβρη του 2017.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ