ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ στην Αυστραλία"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς © 2022 KELLY DEFINA/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία υποστήριξε πως παρά τα όσα πέρασε στην Αυστραλία θα ήθελε να βρεθεί ξανά στο Australian Open και να αγωνιστεί καθώς έχει ξεχωριστή σύνδεση με τη χώρα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας και φυσικά αναφέρθηκε στο Australian Open και όσα έγιναν στην Αυστραλία και την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος και είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο τουρνουά. Ο Σέρβος τενίστας σημείωσε πως θέλει να παίξει ξανά στην Αυστραλία, αναφέρθηκε επίσης στο μήνυμα στήριξης που πήρε από τον Μεντβέντεφ και παραδέχτηκε και πάλι το λάθος που έκανε με την παρουσία του στη συνέντευξη στην Equipe.

Αρχικά ο Τζόκοβιτς είπε:

"Θέλω να επιστρέψω στην Αυστραλία και να παίξω στη Rod Laver Arena ξανά. Πολλά όμορφα πράγματα έχουν συμβεί για μένα εκεί, σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πέρα απ' αυτό που συνέβη, νιώθω μια ξεχωριστή σύνδεση με την Αυστραλία".

Και συνέχισε: "Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, αλλά πίστευα πως είχα καλές πιθανότητες αυτή τη χρονιά στο Australian Open. Στη Rod Laver Arena νιώθω λες και παίζω στο σπίτι μου. Το λέω αυτό με σεβασμό προς τον Ναδάλ και προς όλους τους άλλους παίκτες, δεν λέω ότι θα κέρδιζα απαραίτητα, αλλά σίγουρα είχα καλές πιθανότητες".

Ο Τζόκοβιτς αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα στήριξης από τον Μεντβέντεφ μετά τον τελικό: "Ο Μεντβέντεφ μου έστειλε μήνυμα 45 λεπτά μετά από τον τελικό. Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσωπικό, αλλά μπορώ να σας πω πως ήταν υποστηρικτικός".

Ο Σέρβος παραδέχτηκε ξανά το λάθος του να παραβρεθεί στη συνέντευξη της L' Equipe καθώς γνώριζε ότι είχε κορονοϊό: "Παραδέχομαι πως αυτό που έκανα με τη L' Equipe ήταν εγωιστικό. Ήταν λάθος μου και το λέω. Καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν θα με συγχωρήσουν γι' αυτό και καταλαβαίνω και την κριτική που γίνεται".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ