ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Θα μπορούσα να τα είχα κάνει όλα διαφορετικά, ο Νάρντι άξιζε να κερδίσει"

Τζόκοβιτς: "Θα μπορούσα να τα είχα κάνει όλα διαφορετικά, ο Νάρντι άξιζε να κερδίσει"
PRINTSCREEN

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βίωσε έναν αναπάντεχο αποκλεισμό από τον Λούκα Νάρντι για το Indian Wells και ο Σέρβος τενίστας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ιταλός άξιζε να κερδίσει.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τέθηκε εκτός συνέχειας του Indian Wells, καθώς αποκλείστηκε από τον 20χρονο Ιταλό, Λούκα Νάρντι.

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, όπου έδωσε τα εύσημα στον αντίπαλό του λέγοντας πως άξιζε τη νίκη, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως θα μπορούσε να τα είχε κάνει όλα διαφορετικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόκοβιτς:

"Συγχαρητήρια σε εκείνον, ειδικά στο τρίτο σετ έπαιξε εξαιρετικό τένις. Δεν ήξερα πολλά για αυτόν, αλλά τον είδα να παίζει τένις μεγάλης ποιότητας. Πολύ ταλαντούχος. Ήρθε ως lucky loser χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, έπαιξε εξαιρετικά και άξιζε να κερδίσει. Έμεινα περισσότερο έκπληκτος με το δικό που επίπεδο, το επίπεδό μου ήταν πολύ κακό. Αυτά τα δύο έρχονται μαζί, αυτός έχει μία σπουδαία μέρα, εγώ μία πολύ κακή μέρα και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μένα".

Για το αν η εικόνα του οφείλεται στο γεγονός ότι έχει να παίξει από το Australian Open ή ότι έχει να παίξει καιρό σε αυτές τις συνθήκες: "Θα μπορούσαν να είναι και τα δύο, δεν είμαι τόσο σίγουρος. Προφανώς θα αναλύσω τι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα και να συνεχίσω. Παίζω λιγότερα τουρνουά, οπότε είμαι πιο επιλεκτικός με το πρόγραμμά μου, οπότε δεν είναι ωραίο συναίσθημα όταν αποκλείεσαι νωρίς από το τουρνουά, ειδικά εδώ ήθελα να τα πάω καλά, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Προχωράμε".

Για το παιχνίδι: "Τον βοήθησα να παίξει καλά και δεν βοήθησα τον εαυτό μου καθόλου. Έπαιξα αμυντικό τένις, όχι τόσο στην μπάλα στον τρίτο. Μπήκε μέσα, χρησιμοποίησε τον χρόνο που είχε και έπαιζε πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά σε σχέση με εμένα. Δεν υπάρχει δικαιολογία, θα έπρεπε να τα έχω πάει καλύτερα, αλλά και πάλι τα εύσημα σε εκείνον"

Για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικά: "Θα μπορούσα να τα είχα κάνει ολα διαφορετικά. Όπως είπα, πολύ κακή εμφάνιση από την μεριά μου και ναι κανένας τίτλος αυτή τη χρονιά. Αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι συνηθισμένος. Εννοώ ότι ξεκινούσα τη σεζόν στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου κερδίζοντας ένα Grand Slam, αλλά είναι καλά. Είναι μέρος του αθλήματος, πρέπει να το αποδεχθείς, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές χάνεις. Φαντάζομαι ότι τελικώς κάθε τρόπαιο που έρχεται στον δρόμο μου είναι σπουδαίο "

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ