ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Παίζω όλο και καλύτερα, ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφού προκρίθηκε στους "16" του Wimbledon τόνισε ότι το επίπεδό του βελτιώνεται με κάθε ματς, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο τένις στη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3) ήταν καταιγιστικός στον αγώνα του κόντρα στον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και προκρίθηκε με περίπατο στους "16" του Wimbledon, φτάνοντας τις 24 συνεχόμενες νίκες στο All England Club.

Ο Σέρβος δήλωσε πως το επίπεδό του βελτιώνεται με κάθε ματς, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο τένις στη συνέχεια του τουρνουά:

"Νομίζω ότι παίζω όλο και καλύτερα όσο προχωρά το τουρνουά. Αυτό είναι προφανώς κάτι που εύχεσαι πάντα ως παίκτης, ότι με κάθε αγώνα που παίζεις θα ανεβάσεις τουλάχιστον ένα βαθμό το επίπεδο του τένις σου και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Ξέρω ότι μπορώ πάντα να παίξω καλύτερα. Πάντα περιμένω το καλύτερο από τον εαυτό μου, αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά και ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση.

Νομίζω ότι ξεκίνησα πολύ καλά τον αγώνα. Πολύ δυναμικά με πολύ καλή ένταση, και συγκέντρωση. Γνωρίζω τον Μιομίρ αρκετά καλά, προπονούμαστε πολύ προφανώς αφού και οι δύο είμαστε από τη Σερβία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτός, μαζί με άλλους Σέρβους παίκτες, τα πάει καλά. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, ελπίζω να παίξουμε πολλές φορές στα κεντρικά courts των μεγαλύτερων τουρνουά".

Ο Νόλε θα αντιμετωπίσει τον ταλαντούχο Τιμ Βαν Ράιτχοβεν για μια θέση στον προημιτελικό του Wimbledon.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ