ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Οι Κύργιος και Ίσνερ διαφωνούν με την αντιμετώπιση στον Σέρβο

Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021
Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Οι Νικ Κύργιος και Τζόν Ίσνερ διαφωνούν με την αντιμετώπιση των Αυστραλών στον Νόβακ Τζόκοβιτς με τοποθέτησή τους στο twitter.

Πολλές φορές στο παρελθόν, ο Νικ Κύργιος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις απόψεις που εκφέρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς περί εμβολιασμού και πανδημίας, ωστόσο αυτό που περνάει τις τελευταίες μέρες ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ανάγκασε τον Αυστραλό να πάρει το μέρος του.

"Κοιτάξτε, πιστεύω ότι πρέπει να παίρνουμε μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εγώ εμβολιάστηκα για να προστατέψω τους άλλους και τη μητέρα μου αλλά το πώς αντιμετωπίζουμε την υπόθεση Νόβακ, είναι πραγματικά λάθος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές αλλά είναι και άνθρωπος" έγραψε χαρακτηριστικά ο Κύργιος στο twitter.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η τοποθέτηση του Τζον Ίσνερ: "Αυτό που περνάει ο Νόβακ είναι λάθος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ταλαιπωρία που περνάει. Ακολούθησε τους κανόνες, του επετράπη να εισέλθει στην Αυστραλία και τώρα κρατείται παρά τη θέλησή του. Αυτό είναι τόσο κρίμα".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η PTPA (Professional Tennis Players Association), η Ένωση αθλητών τένις που ίδρυσε ο Τζόκοβιτς μαζί με τον Βάσεκ Πόσπισιλ.

Πηγή: Tennis24

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ