ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Ο Ιμπραχίμοβιτς με στήριξε στην Μελβούρνη, ελπίζω η Μίλαν να πάρει το πρωτάθλημα"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο Ντουμπάι | 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο Ντουμπάι | 20 Φεβρουαρίου 2022 @2022 KAMRAN JEBREILI/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε εκ νέου την ιδιαίτερη φιλία που τον συνδέει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σέρβο να δηλώνει πως ο Σουηδός τον στήριξε στο θέμα του μη εμβολιασμού του και να εύχεται στην Μίλαν την κατάκτηση του σκουντέτο.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτειά του στην Μελβούρνη και την απέλασή του από την Αυστραλία λόγω του μη εμβολιασμού του, που του στέρησε την ευκαιρία συμμετοχής (και ενδεχόμενης διάκρισης) στο Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα ενόψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Ντουμπάι.

Στο πλαίσιο αυτής, ο διάσημος Σέρβος τενίστας έκανε και ειδική μνεία στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον οποίο έχει αναπτύξει μία στενή φιλία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο 40χρονος σούπερ σταρ της Μίλαν ήταν στο πλευρό του όλο εκείνο το διάστημα όπου βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών της Αυστραλίας για τον μη εμβολιασμό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είμαστε σε επαφή, τα λέμε αρκετά συχνά. Γνωριζόμαστε εδώ και πάνω από 15 χρόνια και είμαι μεγάλος φαν του. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο για αυτό που έγινε στην Αυστραλία και εκείνος με υποστήριξε, ακόμα και δημόσια, κάτι που εκτίμησα πολύ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, για να προσθέσει:

"Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους (σ.σ. ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού ο Ιμπραχίμοβιτς το τελευταίο διάστημα).

Είμαι οπαδός της Μίλαν και εύχομαι να μπορέσει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα".

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ