ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς για Τζόκοβιτς: "Δεν είναι δίκαιο να πρέπει να εμβολιαστείς για να δουλέψεις"

Ιμπραχίμοβιτς για Τζόκοβιτς: "Δεν είναι δίκαιο να πρέπει να εμβολιαστείς για να δουλέψεις"

Για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνέντευξή του στην Equipe, ο οποίος αν και ξεκαθάρισε πως εμβολιάστηκε για να προστατεύσει τον εαυτό του τόνισε πως δεν είναι σωστό να αποτελεί προϋπόθεση για να δουλέψει κάποιος.

Μολονότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού τάχθηκε με την πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να αγωνιστεί στο Australian Open μετά την οριστική απέλασή του από την Αυστραλία.

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική Equipe μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση του Σέρβου τενίστα, υποστηρίζοντας ότι είναι άδικο ο εμβολιασμός να αποτελεί προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να εργαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Γιατί εμβολιάστηκα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Για να προστατεύσω τον εαυτό μου και να προστατεύσω τους άλλους. Το να εμβολιάζεσαι για λόγους υγείας δεν είναι το ίδιο με το να συμμετέχεις σε ένα τουρνουά τένις. Όσοι εμβολιάζονται το κάνουν επειδή πιστεύουν σε αυτό και πιστεύουν ότι είναι αποτελεσματικό κατά της νόσου.

Όμως, ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αναγκάζονται να εμβολιαστούν μόνο και μόνο για να πάνε στη δουλειά τους. Εμβολίστηκα γιατί πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατευτώ, όχι για να παίξω ποδόσφαιρο. Πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις".

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο άσος της Μίλαν, φωτογραφήθηκε με τον Τζόκοβιτς στην Pala Alpitour για την 1η αγωνιστική του Green Group και στη συνέχεια ανέβασε ένα post στα social media. "Εκνευρίστε μας και θα το πληρώσετε" έγραψε ο "Ίμπρα" αγκαλιά με τον Νόλε.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ