ATP

Τζόκοβιτς: "Θα παίξω σε όσα τουρνουά μου το επιτρέψουν"

Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open
Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open AP PHOTO/MARK BAKER, FILE

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε ότι το φετινό πρόγραμμά του θα εξαρτηθεί από τις χώρες που θα του επιτρέψουν τη συμμετοχή στα τουρνουά που διοργανώνουν.

Ξεκάθαρος ήταν για μία ακόμα φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ξεκάθαρος τόσο για το θέμα του μη εμβολιασμού του, όσο και για το σε ποια τουρνουά θα αγωνιστεί.

Ο "Νόλε" στη συνέντευξη Τύπου πριν το τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι επανέλαβε ότι το φετινό πρόγραμμά του θα εξαρτηθεί από τις χώρες που θα του επιτρέψουν τη συμμετοχή στα τουρνουά που διοργανώνουν.

"Σε όποιες χώρες μπορώ να ταξιδέψω, θα παίξω και στα αντίστοιχα τουρνουά. Δεν θα προσποιηθώ λέγοντάς σας ότι σκοπεύω να έχω πλήρες πρόγραμμα. Ξέρετε πως πάντα προσπαθούσα να βάζω όλα μου τα δυνατά στα Grand Slams και σε κάποια Masters 1000, αυτά τα τουρνουά μου δημιουργούν το μεγαλύτερο κίνητρο, τώρα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν μπορώ να επιλέξω. Θα παίζω βασικά όπου μπορώ να πάω" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Παράλληλα, μίλησε και για τα όσα συνέβησαν στην Αυστραλία τονίζοντας: "Ήταν περίεργο αυτό που έγινε. Ήμουν πολύ απογοητευμένος και λυπημένος με τον τρόπο που αποχώρησα από τη χώρα. Αλλά απ' όταν ανάρρωσα πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά, κάτι που δεν πήρε πάρα πολύ, ήξερα πως θα μπορούσα να παίξω στο Ντουμπάι, οπότε δεν μου πήρε πολύ καιρό για να ξεκινήσω και πάλι τις προπονήσεις και να βγάλω ένα πλάνο με την ομάδα μου. Τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να επιστρέψω στο κορτ και να παίξω το καλύτερό μου τένις."

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ