ROLAND GARROS

Τζόκοβιτς - Ναδάλ: Το βράδυ της Τρίτης (31/05) η ματσάρα του Roland Garros

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ραφαέλ Ναδάλ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ραφαέλ Ναδάλ 2021 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τρίτης (31/05) όπου ξεχωρίζει η τιτανομαχία ανάμεσα στους Τζόκοβιτς και Ναδάλ η οποία δεν θα αρχίσει πριν τις 21.45.

Το ματς που περιμένουν όλοι οι φίλοι του τένις θα κλείσει ιδανικά το πρόγραμμα της Τρίτης (31/05) στο Roland Garros. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης) θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ (Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης) σε ένα ματς το οποίο δεν πρόκειται να αρχίσει πριν τις 21.45.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές θα μονομαχήσουν με φόντο το εισιτήριο για τους "4" του Roland Garros. Ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν τεθεί αντιμέτωποι 58 φορές. Ο Νόλε έχει έστω και για λίγο το πάνω χέρι, καθώς μετράει 30 νίκες, ενώ 28 ο Ισπανός.

Σε χωμάτινη επιφάνεια ο Ναδάλ έχει το 19-8 απέναντι στον Τζόκοβιτς, όπως και το 8-2 στο Roland Garros. Αυτό το στατιστικό δείχνει πως ο Ισπανός έχει το προβάδισμα στο χώμα. Τέλος, σε Grand Slam ο Ναδάλ έχει 11 νίκες έναντι επτά του Τζόκοβιτς.

Τελευταία συνάντηση των δύο ήταν στα ημιτελικά του περσινού Roland Garros με τον Σέρβο να αναδεικνύεται νικητής με 3-1.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική μεγάλη αναμέτρηση της ημέρας. Νωρίτερα ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3) θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο5) σε έναν ακόμα αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (31/05)

Philippe Chatrier

  • 13:00 Μαρτίνα Τρεβιζάν - Λέιλα Φερνάντεζ (Eurosport1)
  • 15:00 Κόκο Γκοφ - Σλόαν Στέφενς (Eurosport1)
  • 17:00 Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Καρλος Αλκαράθ (Eurosport1)
  • 21:45 Νόβακ Τζόκοβιτς - Ραφαέλ Ναδάλ (Eurosport1)

*Όλη η δράση του Roland Garros θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ