AUSTRALIAN OPEN

Τζόκοβιτς: "Ήταν μια μεγάλη πρόκληση"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ποζάρει κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ποζάρει κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του Australian Open 2021 AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ τονίζοντας ότι σύντομα θα κατακτήσει κάποιο Grand Slam και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προκλήσεις που συνάντησε.

Βέβαιος ότι η ώρα που ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα κρατήσει το πρώτο του Grand Slam δεν θα αργήσει να έρθει, εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην τελετή απονομής των τροπαίων, μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του Ρώσου στον τελικό του Australian Open 2021.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο και κάτοχος 18, πλέον, Major τίτλων - δύο πίσω από τους Φέντερερ, Ναδάλ - επέστρεψε τα πολύ ωραία λόγια του Ντανίλ Μεντβέντεφ στην τελετή ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση αγάπης που έχει με τη Rod Laver Arena.

"Θέλω να επιστρέψω τα καλά λόγια του Ντανίλ. Είσαι σπουδαίος τύπος και άνθρωπος. Κάποτε ξοδεύαμε περισσότερο χρόνο μαζί, τα τελευταία χρόνια δεν με παίρνεις τηλέφωνο (γέλια). Εκτιμώ πολύ τον Ντανίλ. Στο γήπεδο είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Είναι θέμα χρόνου να κρατήσεις ένα Grand Slam. Είναι σίγουρο αυτό. Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις μερικά χρόνια ακόμα...

"Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την ομάδα μου εδώ και ολους όσους βρίσκονται πίσω στην πατρίδα. Ήταν μοναχική περίοδος για εμένα με πολλά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες" πρόσθεσε ο Νόλε που ευχαρίστησε προσωπικά τον φυσιοθεραπευτή του που αφιέρωσε πολύ προσωπικό χρόνο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

"Έχω ανάμικτα συναισθήματα με όσα έχουν γίνει τελευταία. Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο τουρνουά και θέλω να ευχαριστήσω την Tennis Australia Και τον Κρεγκ Τάιλι. Δεν ήταν εύκολο, ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να είναι υπερήφανοι για ότι κατάφεραν και που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Σας ευχαριστώ και το εκτιμώ.

"Τέλος θέλω να ευχαριστήσω αυτό το court, κάθε χρόνο σε αγαπάω και περισσότερο. Ο έρωτάς μας συνεχίζεται"

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1363445890535555075

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ