ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Η νομική ομάδα του ζήτησε πάνελ 3 δικαστών ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα νέας έφεσης

Τζόκοβιτς: Η νομική ομάδα του ζήτησε πάνελ 3 δικαστών ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα νέας έφεσης
AP PHOTO/MARK BAKER

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της ακροαματικής διαδικασίας του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τους δικηγόρους του να ζητούν πάνελ 3 δικαστών προκειμένου αν η απόφαση είναι υπέρ του Σέρβου τενίστα να μην υπάρξει έκτοτε η δυνατότητα έφεσης. Έναν δικαστή επιδιώκει η πλευρά της κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1 στον κόσμο) ενημερώθηκε για το σκεπτικό της απόφασης της δεύτερης ακύρωσης της βίζας του, ο Σέρβος μεταφέρθηκε (ξανά) στο ξενοδοχείο παράτυπων μεταναστών και όλοι περιμένουν την αυριανή (16/1) δίκη. Ένα ερώτημα όμως παραμένει: Αν η ακροαματική διαδικασία θα γίνει με τρεις δικαστές ή με έναν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αυστραλιανά ΜΜΕ, η πλευρά του Τζόκοβιτς ζητάει ένα πάνελ τριών δικαστών. Ο λόγος είναι πως βάσει σχετικής νομοθεσίας, αν ο Τζόκοβιτς δικαιωθεί, τότε η πλευρά της κυβέρνησης της Αυστραλίας δεν θα έχει δικαίωμα έφεσης και ο Σέρβος θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open. Αν όμως η δίκη γίνει με έναν δικαστή, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, κάτι που σημαίνει ότι ο Νόλε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά, αφού η απόφαση - στην καλύτερη περίπτωση - θα βγει την Κυριακή (16/1) και το Australian Open αρχίζει την Δευτέρα (17/1).

Την τελική απόφαση για τον αριθμό των δικαστών θα την πάρει ο δικαστής Ντέβιντ Ο' Κάλαχαν και θα την ανακοινώσει κάποια στιγμή μέσα στην σημερινή (15/1) ημέρα.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ