VIRAL

Τζόκοβιτς: Η εξάχρονη κόρη του Νόλε ζήτησε από το κοινό να σωπάσει

Novak Djokovic with his daughter
Novak Djokovic with his daughter ©2022 ANTONIO CALANNI/ AP IMAGES

Η εξάχρονη κόρη του Νόβακ Τζόκοβιτς εκνευρίστηκε με τις αντιδράσεις του κοινού σε ένα αποτυχημένο σερβίς του πατέρα της και ζήτησε από τους θεατές να σωπάσουν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αγωνίστηκε χθες (3/7) με τον Πέντρο Κάσιν και ο Σέρβος τενίστας πήρε την νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Τζόκοβιτς άργησε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον αντίπαλό του, καθώς η βροχή δεν τους διευκόλυνε. Παρόλο που το κεντρικό court του England Cup σκεπάστηκε, είχε ήδη βραχεί και ο αγώνας διακόπηκε για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Ο Νόλε έγινε... viral, καθώς πήρε μια πετσέτα και πήγε να σκουπίσει το χορτάρι προκειμένου να στεγνώσει.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό highlight του χθεσινού παιχνιδιού. Τα φώτα έπεσαν πάνω στην κόρη του Σέρβου αθλητή. Το εξάχρονο κορίτσι που παρακολουθούσε τον μπαμπά της από το box μαζί με την μητέρα της, τα "πήρε" με το κοινό που αποδοκίμασε τον πατέρα της σε ένα αποτυχημένο σερβίς του.

Η κόρη του έγινε έξαλλη και κατέκρινε τους θεατές, ενώ τους ζήτησε να σωπάσουν. Συγκεκριμένα, έβαλε το δάχτυλό της στα χείλη της και έβγαλε έναν παρατεταμένο ήχο.

TAGS VIRAL ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ